Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Quaresma Besiktas Aciklamasi

Beşiktaş Kulübü basında yer alan Quaresma haberi ile ilgili bir açıklama yaptı. Ricardo Quaresma Eypio - Beşiktaşım Klip-Video bana ait değildir.


Quaresma Dan Besiktas Taraftarina Mesaj Besiktas Son Dakika Haberleri

Beşiktaştan Flaş Quaresma Açıklaması.

Quaresma besiktas aciklamasi. Beşiktaş Kulübü Spor Toto Süper Ligde Trabzonspor ile dün yapılan maçta sakatlanan Ricardo Quaresmanın sağlık durumu hakkında bilgilendirmede bulundu. Siyah-beyazlı kulübün açıklamasındanOyuncularımızdan Ricardo Quaresma ile bugün yapılan toplantı sonucu kendisine yeni sezonda takım. Ricardo Quaresma Süper Lig ekibi Beşiktaşa dönmek için siyah Beyazlı yönetimle görüşme gerçekleştirdiği yönündeki iddiaları yalanladı.

Beşiktaşta uzun yıllar forma giyen ve kariyerine Kasımpaşada kariyerine devam eden Ricardo Quaresma Siyah-beyazlı takıma Süper Ligde ilk kez rakip olduğu maçın ardından açıklamalarda. Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Ricardo Quaresma Beşiktaşa olası bir dönüşü için kimseyle görüşmediğini söyledi. .

Yapılan açıklamada Trabzonspor mücadelesinde sakatlanıp oyundan çıkan Quaresmanın gerçekleştirilen ortopedik muayene ve çekilen MRı. Beşiktaşa ve taraftarına olan büyük sevgim ve saygım biliniyor. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

İşte Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklama. Suarezden ŞaŞirtan quaresma aÇiklamasi. Portekizli futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

Bazı basın yayın organlarında yer alan Quaresma nın kesilen cezalar nedeniyle FIFAya başvurduğu ile ilgili. NTV Spor 09042017 - 1656.


Besiktas Tan Son Dakika Quaresma Aciklamasi


Besiktas Ta Ricardo Quaresma Surprizi Aspor


Besiktas Tan Ricardo Quaresma Aciklamasi Goal Com Turkce


Haberler Besiktas Tan Quaresma Aciklamasi Geldi

Comments